Menu

Betrouwbaar & Betaalbaar

Snel & Eenvoudig

Wij zijn ervan overtuigd dat de beschikking over een eigen website of webwinkel niet veel geld hoeft te kosten. Vandaar dat wij de 1.. 2.. 6 Success Formule hebben ontworpen. Deze formule maakt het mogelijk om goedkoop, eenvoudig en snel een professionele en responsive website online te zetten.

Hiernaast kunnen wij ook jouw professionele logo en/of huisstijl ontwerpen.
Voor starters hebben wij een voordelig en volledig Starters Pakket waardoor jouw bedrijf een strakke en eenduidige uitstraling krijgt.

Webpage Overlay
Webpage Overlay

Wil je daarna dat jouw website (af en toe) wordt onderhouden, dan bieden wij een aantal mogelijkheden om dit onderhoud te laten verrichten.

Tenslotte kunnen wij een volledig en voordelig SEO pakket aanbieden, zodat jouw website sneller wordt gevonden door de internetzoekmachines.

Hieronder hebben wij geprobeerd om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet bij stuur even een mailtje naar info@126designs.nl. We horen graag van je!

 

 

Wat houdt de 1.. 2.. 6 Success Formule precies in?

Wij zien deze formule als een stuk gereedschap om het keuze- en bestelproces te vergemakkelijken.

  • Loop de 6 stappen door.
  • Klik op “Verzenden”.
  • Wij nemen vervolgens contact met je op om de details te bespreken, waarna we direct voor jou aan de slag gaan.
Is het proces geheel geautomatiseerd?

Ja en nee.

Het doorlopen en verzenden van jouw keuzes wel. Daarna is het ‘mensenwerk’. Wij stellen het persoonlijke contact met onze klanten zeer op prijs. Het aanvangsproces verschaft ons een leidraad. Daarna is er gelegenheid om te overleggen over jouw persoonlijke voorkeuren, vragen te stellen, fijnafstemming, enz.

Hoe zit het met 1 prijs?

1 standaard prijs heeft betrekking op een Website Compleet of Webwinkel Compleet. De prijzen hiervan zijn resp €195 en €250. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Het betreft één van de standaard ontwerpen die wij aanbieden. Voor een volledig customized website, al naar gelang de functionaliteit van de website en extra mogelijkheden, werken wij met andere prijzen. Dit altijd in nauw overleg met jou, zodat je nooit voor financiële verrassingen komt te staan.

En de prijs van een webwinkel?

Wij hebben de prijs van een webwinkel in 3 schalen gezet, te weten:

  • Brons: Tot 20 producten voor €250,00
  • Zilver: Tot 50 producten voor €300,00
  • Goud: Onbeperkt aantal producten voor €400,00
Zitten er extra kosten aan vast?

Onze werkwijze is volledig transparant. Ook wat betreft onze prijzen. Een standaard prijs is een standaard prijs en daar houden wij ons aan.

Wel is het zo dat de kosten voor webhosting en domeinregistratie voor rekening van de klant komen. Als je dat zelf al hebt geregeld, dan zetten wij jouw site op de server van jouw webhost. Heb je die nog niet, dan adviseren wij je hier graag over. Om een indicatie te geven: wij maken zelf al jaren naar tevredenheid gebruik van de webhosting van Mijn Domein. Zij rekenen € 60,- per jaar voor een webhostingpakket met 1 domeinnaam, onbeperkt aantal email adressen, plus webhosting.

Als ik een bestelling plaats zit ik er dan aan vast?

Nee absoluut niet.

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact op met je om de details te bespreken. Pas na dit contact en na toezegging van jouw kant is er sprake van een overeenkomst.

Zie de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Moet ik per se voor een van de aangeboden ontwerpen kiezen?

Nee dat hoeft niet.

Wij kunnen jouw website ook helemaal naar jouw wensen bouwen. Precies zoals jij dat wilt. Het is echter mogelijk dat de kosten hiervan iets hoger liggen.
Dit is afhankelijk van de tijd die 1.. 2.. 6 Designs in het extra werk moet steken. Je bent in het geval van extra kosten in ieder geval verzekerd van een prijsopgave vooraf.

Kan ik mijn website zelf beheren als die eenmaal online is?

Jazeker.

1.. 2.. 6 Designs levert jouw website met een makkelijk te gebruiken CMS. Daarnaast ontvang je een korte omschrijving, die je in de gelegenheid stelt om zelf veranderingen aan te brengen aan de website.

En als ik de site niet zelf wil beheren?

Wij bieden een aantal onderhoudsmogelijkheden aan.
Wil je regelmatig veranderingen aan jouw website aangebracht hebben en wil je die niet zelf doorvoeren, dan is een maandelijks onderhoudscontract misschien wel wat voor jou.

Dit maandelijks contract bieden wij in 2 vormen aan:

Iedere maand 1 uur werkzaamheden voor €19,95.
Iedere maand 2 uur werkzaamheden voor €24,95.

Het is ook mogelijk om incidenteel onderhoud te laten verrichten zonder maandcontract. Dit kost €29,95 per uur met een minimum van 2 uur.

Wie is verantwoordelijk voor updates?

Wij maken gebruik van het WordPress platform om onze klanten een krachtig en betrouwbaar framework te bieden, met een makkelijk te gebruiken CMS. Dit platform wordt regelmatig aangepast om de veiligheid van het systeem te waarborgen.

Zodra er een security update is, voeren wij deze geheel kosteloos uit op jouw website.

 

CONTACT

info@126designs.nl

06-51792893